saya telah ke KLIBF tadi, anda bila lagi?

🙂 Alhamdulillah.. saya telah sampai ke KLIBF@pwtc sejak pagi tadi bout 10am! huhu.. dapatlah parking dalam bangunan pwtc tu walaupun dah sebok dengan kenderaan termasuk bas sekolah dan pengunjung di sekitarnya.. teruja gak.. first day dah macam ni… sok2, weekend terlebih lah lagi, kan? so, dinasihatkan sume yang berhajat mengelak kesesakan ke KLIBF 2015 supaya…

Rate this:

PESTA BUKU ANTARABANGSA KL (KLIBF) 2015 @ PWTC bermula esOk! (24 April – Jumaat)

YES, KLIBF’15 is BACK!! KLiBF Organised by the Ministry of Education, Malaysia through the National Book Council of Malaysia (MBKM), together with the six associations of Malaysian Book Industry and with the participation of the major players of the local book industry, KLiBF is definitely one of the major events in the global publishing calendar. Now…

Rate this:

Ekspo Buku Islam 2015 @ Precinct 3, Kompleks Perbadanan PutraJaya

Sedang mencari info tentang  Ekspo Buku Islam 2015 ye? huhu.. Jangan risau… it’s coming s00n ~ ESOK, 27 Februari ~ EBI’15 bermula di Putrajaya! (sumber facebook!) wallahu’alam… jumpa iklan ni jugak masa search image @ google.. http://www.putrajaya.gov.my/m_community/events/ekspo_buku_islam_putrajaya Tarikh: 27 Februari, 2015 – 8 Mac, 2015 ( same date cam JIBF le..) Tempat: Dewan Cempaka Sari, Kompleks…

Rate this:

EXPO BUKU 1MALAYSIA @PWTC (10-14 DISEMBER, 2014)!

EXPO BUKU 1MALAYSIA’14 akan tamat hari ini, 14 Disember, 2014! (maaf ye, tersilap title berkenaannya sebelum ni..) Rebutlah diskaun menarik buku-buku pilihan sehingga 70%, termasuk pengecualian cukai 2015! silalah ke sini untuk lebih info. Expo Buku 1Malaysia Date & Time : 10 December 2014 – 14 December 2014 10 am – 10 pm. Venue :…

Rate this:

terasa ingin mengenalimu… huhu..

pertemuan di KLIBF @ PWTC kelmarin dulu ( hari terakhir ) bukanlah kebetulan atau memang ditakdirkan.. meski sedikit kehairanan kerana namamu, dipamer di sana semacam diagungkan… tidak begitu tererat untuk membeli karya berjodol namamu kerana kejahilanku, uhhh2.. malunya.. RUMI, maaf, hanya sempat kuabadikan mutiara katamu di sini .. Alhamdulillah, foto bicaramu yang menyentuh hati menyeret…

Rate this: