saya telah ke KLIBF tadi, anda bila lagi?

ūüôā

Alhamdulillah.. saya telah sampai ke KLIBF@pwtc sejak pagi tadi bout 10am! huhu..

dapatlah parking dalam bangunan pwtc tu walaupun dah sebok dengan kenderaan termasuk bas sekolah dan pengunjung di sekitarnya.. teruja gak.. first day dah macam ni… sok2, weekend terlebih lah lagi, kan?

so, dinasihatkan sume yang berhajat mengelak kesesakan ke KLIBF 2015 supaya bergerak awal ke PWTC supaya x lenguh kaki menapak ke sana! huh, den dah tobat tahun lepas 2x pergi dan sampai sana parking padat n terpaksalah patah-balik dengan kecewanya walau sampai sebelum Jumaat lagi.. uhh3..

insyaAllah, jika free lagi akan cuba mai ke pesta buku KLIBF 2015@ PWTC lagi during weekdays nanti!

hehe.. bagi chance kat orang bz occupied pwtc weekend ni..

ūüėÄ

sebenarnya, saya sempat jenguk di paras atas pentas (2 kot?) sahaja kerana reserve level len tu untuk next visit.. haha.. insyaAllah.. harus keluar awal b4 orang kuar opis sebelum 3+ petang untuk elak traffic congestion! 

sampai awai, balik awai gakkk.. sweet gituuu? haha..

sempat beli few books yang larat tangan bawak je, lelain buku cadangan ~ difoto duluan jo supaya x kelupaan!

hee..

gambo2 klibf tgok r t klu nk upload d sni!

#saya telah ke KLIBF tadi, anda bila lagi?

pwtc1

Advertisements

PESTA BUKU ANTARABANGSA KL (KLIBF) 2015 @ PWTC bermula esOk! (24 April – Jumaat)

YES, KLIBF’15 is BACK!!

KLiBF

Organised by the Ministry of Education, Malaysia through the National Book Council of Malaysia (MBKM), together with the six associations of Malaysian Book Industry and with the participation of the major players of the local book industry, KLiBF is definitely one of the major events in the global publishing calendar. Now in its 34th year, KLIBF provides a networking opportunity to meet with the local and international publishing community.

 http://kualalumpurbookfair.my/about-klibf/ 

Wah, KLIBF 2015 kali ini adalah yang ke-35 berlangsung di Malaysia sekarang!

cepatnya masa berlalu ye?

EVENT: KL International Book Fair 2015

DATE:  24 April, 2015 (Friday) Р03 May, 2015 (Sunday) @ 10 Days

TIME: ¬†10am –¬†7pm (¬†Monday to Thursday)
10am –¬†9pm (Friday to Sunday¬†&¬†Public Holiday)

VENUE: PUTRA WORLD TRADE CENTRE (PWTC) KL

Kuala Lumpur International Book Fair is a 10 day event being held from 24th April to the 3rd May 2015 at the Putra World Trade Centre (PWTC) in Kuala Lumpur, Malaysia. This event showcases products like publication, books, to that of book seller based products and services associated with this field etc. in the Education & Training industry.

Jangan lepaskan PELUANG cepumas ke PWTC sok, tau..??

huhu., jom jumpa di sana, sok?? amcam??

hee..

ūüôā

InsyaAllah..

Ekspo Buku Islam 2015 @ Precinct 3, Kompleks Perbadanan PutraJaya

Sedang mencari info tentang  Ekspo Buku Islam 2015 ye?

huhu.. Jangan risau… it’s coming s00n ~

ESOK, 27¬†Februari ~ EBI’15 bermula di Putrajaya! (sumber facebook!)

EBI 2015

wallahu’alam… jumpa iklan ni jugak masa search image @ google..

http://www.putrajaya.gov.my/m_community/events/ekspo_buku_islam_putrajaya

Ekspo Buku Islam Putrajaya

Tarikh: 27 Februari, 2015 – 8 Mac, 2015 ( same date cam JIBF le..)

Tempat: Dewan Cempaka Sari, Kompleks Perbadanan Putrajaya, Precinct 3

Masa: 9 pagi – 9 malam

hah, dah tau tu.. mai lah ye.. hehe…

Islamic Book Fair 2015

Pameran Mummy Firaun

http://jadwalevent.web.id/islamic-book-fair-2015-jakarta

EXPO BUKU 1MALAYSIA @PWTC (10-14 DISEMBER, 2014)!

EXPO BUKU 1MALAYSIA’14 akan tamat hari ini, 14 Disember, 2014!

(maaf ye, tersilap title berkenaannya sebelum ni..)

Rebutlah diskaun menarik buku-buku pilihan sehingga 70%, termasuk pengecualian cukai 2015!

silalah ke sini untuk lebih info.

Expo Buku 1Malaysia

Date & Time : 10 December 2014 – 14 December 2014

10 am – 10 pm.

Venue : Tun Hussein Onn Hall , Legar Putra, PWTC
Organiser : Yayasan Pembangunan Buku Negara (YPBN) Sdn Bhd
Contact Person : Tuan Haji Hasan
Phone : 012 318 2551

MASIH SEMPAT LAGI NAK KE PWTC satg nii.. hehe..

JOM!!

terasa ingin mengenalimu… huhu..

pwtc1
pertemuan di KLIBF @ PWTC kelmarin dulu ( hari terakhir ) bukanlah kebetulan atau memang ditakdirkan..

meski sedikit kehairanan kerana namamu, dipamer di sana semacam diagungkan…

turkey

JALAL.DIN.RUMI

tidak begitu tererat untuk membeli karya berjodol namamu kerana kejahilanku,

uhhh2.. malunya..

RUMI,

maaf, hanya sempat kuabadikan mutiara katamu di sini ..

j.rumi

JALAL.D.RUMI

Alhamdulillah, foto bicaramu yang menyentuh hati menyeret naluri ingin mengenali..

lanjutnya, aku terpana dengan mu yang jauh pergi tapi mendekati..

betapa, besarnya perjuangan seangkatan kalian menebar kalam Ilahi

menelusi hati nurani

menidakkan diri..

berbahagialah dalam dakap ridha Ilahi….

aameen…