Nota belum bernoktah!

Nota belum bernoktah yang tercatat di sini, Adalah irama hati yang bersenandung lagi Mencari nilai diri di mata sendiri,  Menunduk malu pada Pemilik Abadi! Teraba di kepekatan malam x berbintang, Kelabu pada siang hari yang kekalutan… Amat malang dikau diri yang tidak sedar diri, Sedang cctv ajal terus mengekori tanpa henti! Wahai Pemilik Buana segala…

Rate this:

sapa suka lauk ikan masak asam pedas?

U ALL tahu x ada banyak version tang bab masak asam pedas ni…??? (my mom told me…hee..) tapi saya memang suka asam pedas melaka ~ especially kalu kita guna bahan asli (ie. cili keing & kunyit hidup – blend sendiri sebab warna kuahnya mengancam..!! .. haha..).. anyway, bila dah sesak bantai je cili mesen packeted tu pun bole.. nak letak…

Rate this: