marhaban bikum…

di sini, di sana, di mana sahaja… tetap sama…
kenakalan lalu, kedewasaan kini,

kematangan melalui liku-liku perjalanan masa masih terasa.. biar telah berkeluarga..

This slideshow requires JavaScript.

5p2(1980)sttj,

di manapun kalian sekarang,
pertemuan lalu, kejauhan kini, kelucuan & keriangan detik @ kepiluan & kerinduan memori tetap bertaut dalam lipatan sanubari yang kita namai persahabatan;

usah disalahtafsirkan pada ketulusan yang mengungguli pertalian persaudaraan ini…

moga kita bisa bernaung di bawah arasyNya di Mahsyar nanti berkat kesucian persahabatan ini…

….aameen….

bertemu, berpisah adat manusia biasa,,
hilang di mata, di hati tidak lupa…
berdoalah kita pada Allah yang Maha Esa,
semoga ketemu jua di lain masa!!

…smile…

HAPPY FRIDAY, HPP FRIENDSHIP LILLAH…

F.R.A.N.C.E.

25 Comments

  1. Thanks for your effort for posting “P2STTJ ~”. I actually might definitely wind up being
    back for a lot more reading through and commenting shortly.

    Like

  2. I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

    Like

  3. tQvm 4 ur comments..

    much info is ‘copy&paste’ based ; n only selected on my preference..

    praise to Allah should this info benefits others, too..

    ameeen..

    Like

  4. tQvm 4 coming n commenting..

    really appreciate ’em all –

    they’re mostly 4 self-owned reference..

    thanx Allah if these benefit others, too.. amen..

    hee…

    smile..

    Like

  5. ahlan wasahlan…

    thanx 4 coming & visiting.. we’ r proudly welcoming our xp2sttj n others, too.. marhaban bikum..

    do stay in touch with us.. nice 2 get ur useful info & hopefully 2 c u all sooner soon… any idea?

    ps. have u contacted nai? huhu.. our salaam 2her too, k?

    all d best…

    hv a nice & blessing moment!

    ameeen…

    Like

  6. AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN KAREEM…

    YA ALLAH YA MUJIIB…

    sudi kiranya KAU bimbing kami supaya tetap teguh di lurus jalanMU
    pelihara & jagalah kami supaya tidak melanggar batasanMU….

    Engkaulah sesebaik Petunjuk
    Engkau jualah sesebaik Pemelihara!!!

    ampuni kami kerana Engkau Maha Pengampun lagi Amat Pengasihani!!!

    berkati dan sucikan amalan kami
    izinkan kami mendekat….
    bersama limpahan rahmat
    sampai kiamat!!!

    irhamnaa, ya Rabbul Jalil..

    ameeen….

    Like

  7. salaam,

    parti, lat, nora(liza haron), norliza(norlie kl) p mano ek?

    gmbo makwe2 tuh x dak dlm gmbo ni….

    depa x ikut kite p cameron hglnds ri tuh ko ??

    huhu….maaf r bru prasan depa ghoib ….

    p/s sapo tau depa smbunyi ktne , btau r k?

    smile…

    hpp barokah day… it’s friday today!!

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Like

  8. waalaikumslm wbt…

    thanx 4 coming…jenguk2 selalu ke sini ye? terasa macam baru menamatkan persekolahan je bila bertemu kengkawan di fb / p2sttj… hoho.. ( walau sebona eh dh 30tahun…fuyoo, lamo tuu… agak2nya kita nk makan nasi minyak umah sapo dolu ek??

    haha… gurau jo…

    p2sttj mengalu2kan pandangan, komen, suarasa, dsb..

    begitu juga p2sttj amat menghargai sekiranya our members’ ingin menyumbang artikel, dsb bagi memeriahkan blog bersama ini…amacam?

    silakanlah menghantarnya ke emel atau ruangan komen ini…

    jangan bimbang kerana semua bahan komen akan ditapis untuk kelulusan sebelum disiarkan – untuk rujukan admin. sahaja.

    terimakasih di atas kesudian,

    take care n stay in touch, too…

    hee….

    wsslam wbt..

    smile..

    Like

  9. salam.
    semoga semuanya sihat2 aje dgn famili masing2,
    teringat zaman sekolah bila bukak blog ni.
    memang seronok ingat kisah2 lama.

    keep in touch eh.
    wassalam🙂

    Like

  10. Salam semua,

    Sorry awak, dah lama pujuk datang ziarah, baru ni nak try.
    FB pun tak rajin log in. Moga usaha awak nak buat gathering tu menjadi nyata. Saya setuju ladies aje dulu. Dulu awak sibuk2 tp lastly awak tak join pun kami d Putrajaya.

    Moga dapat jumpa ramai2. Kita dah jumpa byk kali jugak yek?
    Salam.

    Like

  11. assalamualaikum everybody, smg sihat sume. Luv u all & may Allah bless u all, TQ very much to the creator of this web

    Like

  12. salaam sume,

    pkabo korg la ni… sbuk ngan FB ehh.. tau doh.. almklum r rmai yg dh join …

    nk tau sapo ?

    ahah, nickey dh contct mimi kkak hattan pun kt fb n i’m sure she’s got her contct num..

    naai, parti, olie, maya, mariah abdullah, ain k, zbdah, neil, arun, hitler, shirley, bobby lyze, lat, zie bnun, asid, mimi, nickey, shaf, bad,….

    so far, rmai 2 yg den bru jmpo… hbaq tau if noticed yg llain.

    k, take care..

    wsslm wbt.

    hpp friday..

    Like

  13. w’alaikmsslm wbt.

    kaifa haluki ya nickey? ana bikhair… alhamdulillah…

    huhu… ani attached ktne la ni? cuba contct offc kl, depa said tarak..

    hee.. moga hpp n smile sokmo k…

    jmpo g..

    take care n stay in touch!!

    ngat, BUKAN touch n go’ kt tol 2 tau..

    hoho… smile…

    Like

  14. salam sume…

    thanx 4 participating… ahah, dh tccir nama ayah tim 2 tp dh sambungkn semulo… maaf yo? contact num mimi xdak lah, ani.. mungkin if ani tnya hattan, bole share ngan kami kot..? hee… selamat mencuba..

    anyway, maaf bbanyak sbb lma x respond kt cni…

    smile…

    take care…

    wassalam.

    Like

  15. satu lagi pembetulan fatimah yusof la bukan fatimah muhamad dulu dgar jadi guru kat serawak… ani pn dh lama tak jumpa… bila balik kampung pun tak jumpa gak…

    ada tak no mimi

    Like

  16. kesian! manalah perginya kawan2 satu kelas? penat kawan kita ni create blog untuk kita bertemu semula di alam maya, bukannya di alam nyata pun…

    however, tahniah lah on your effort…

    Like

  17. salam

    terubat rindu diangin lalu… kenangan di p2 sttj kembali menjelma..lama sudah tidak ketemu .. semoga dizinkan Illahi.. pertemuan pasti terjadi…

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s