eh, betul ke ni?

ahah, pernah dengar x kabo ni lately?

eh, betul ke ni??

gapo ye???

haha..

sOnYuum dulu..

šŸ˜€

hee..

bukan apo2 ..cuma ‘tang kisah kat bawah ni…

bole caya kah?

Mulai 1 oktober 2015 semua salinan/cabutan rekod samada kelahiran@kematian@kad pengenalan akan dinaikan dari rm5 ke rm50..mane2 yg belum update sijil terutama sijil kelahiran@kematian yg dulu2 …

huhu…

take note lah yo!

bagi saya sume nye x mustahil berlaku ( same cam kisah MYR kita yang merundum unlisted ...)!!

korang better g pat buat cabutan surat beranak/kp/kematian untuk simpanan rekod akan datang esplly bagi dokumen sesiapa yang dah kusam, lonyai, rabak tuu… bayar rm5 jer bole duplicate dapat NEW cam baby baru lahir punya !!! (den dah buek doh, demo bila lai??)

9f6a8-10006974_482921978502394_1159695583_n

hihi…

kat UTC pun bole buat ALL these, tau!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s