saya telah ke KLIBF tadi, anda bila lagi?

🙂

Alhamdulillah.. saya telah sampai ke KLIBF@pwtc sejak pagi tadi bout 10am! huhu..

dapatlah parking dalam bangunan pwtc tu walaupun dah sebok dengan kenderaan termasuk bas sekolah dan pengunjung di sekitarnya.. teruja gak.. first day dah macam ni… sok2, weekend terlebih lah lagi, kan?

so, dinasihatkan sume yang berhajat mengelak kesesakan ke KLIBF 2015 supaya bergerak awal ke PWTC supaya x lenguh kaki menapak ke sana! huh, den dah tobat tahun lepas 2x pergi dan sampai sana parking padat n terpaksalah patah-balik dengan kecewanya walau sampai sebelum Jumaat lagi.. uhh3..

insyaAllah, jika free lagi akan cuba mai ke pesta buku KLIBF 2015@ PWTC lagi during weekdays nanti!

hehe.. bagi chance kat orang bz occupied pwtc weekend ni..

😀

sebenarnya, saya sempat jenguk di paras atas pentas (2 kot?) sahaja kerana reserve level len tu untuk next visit.. haha.. insyaAllah.. harus keluar awal b4 orang kuar opis sebelum 3+ petang untuk elak traffic congestion! 

sampai awai, balik awai gakkk.. sweet gituuu? haha..

sempat beli few books yang larat tangan bawak je, lelain buku cadangan ~ difoto duluan jo supaya x kelupaan!

hee..

gambo2 klibf tgok r t klu nk upload d sni!

#saya telah ke KLIBF tadi, anda bila lagi?

pwtc1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s