smile

 S.M.I.L.E.

😀

ladies je..

hee..

rindu ke? haha..

agak lama jugak x mencoret di sini.. sibuk sikit kot.. hee..

sebenarnya, ada banyak perkara jugak nak dicatatkan, tetapi bila dilewatkan niat asal tu~menjadi hampir x menjadi pula! huhu..

banyak kisah yang telah berlaku ye … tragedi  MH17(tapi saya seronok mendengar khabar cerita tentang pilotnya)

masyaAllah.. beruntung sungguh insan2 yang menjadi pilihan Allah!

Alhamdulillah.. bukan di mana berakhirnya ajal, tetapi di mana amal sewaktu hayat dipinjamkanNya… SubhanAllah..!!

happy smiling, friends...

saya memang bercadang untuk terjah ke Intekma Resort UiTM selepas menerima sms jemputan dari Ain K. InsyaAllah.. berhajat gak nak jumpa geng2 sttjspm80 kita dulu jika Allah izinkan.., terlebihnya, sebab lokasi tersebut agak berhampiran ngan umah! tapi, bila lokasi bertukar ke Bukit Rahman Putra, Sg. Buloh, hati berbelah 2 samada nak g ke x.. hehe.. agak keberatanlah sebab jauh sedikit dari Shah Alam walau Art  dah volunteered suh sekete ngan dia.. haha.. bole gak… tapi 50-50!

pabila Lat telefon untuk usulan yang sama, saya bersetuju 75% untuk turut serta ke majlis reunion kita 20Sept, 2014 ini! hehe… kemudian, Neem lak menggesa (hehe)..supaya saya join ke gathering kali ni sebab dulu semasa saya joined dia x mai di Kelab Tasik Putrajaya; then masa dia p kat reunion di Klang tu den x dapat joined lak… nak wat guano?  :D

innalillahi..

camno yo?

InsyaAllah, apa yang boleh dikatakan memang saya akan pergi untuk kali ke2 dan terakhir ke gathering kita kali ni.. InsyaAllah.. diharap kengkawan sume ,  especially geng p2sttjspm80 dapat join sama ya! harap bertemu kalian di sana t! jangan tak kenal lak sebab saya dah 5XL .. HAHA.. susah nak control bila dah syok masakan sendiri tuu.. k3..

semalam (pagi) saya ada menerima calling dari Miss Rini S. Miss mintak maaf sebab x dapat join us t sebab ada urusan famili & kerjaya.. big boss kan..hee.. x mengapa.. insyaAllah, jika berumur panjang dan diiziniNya, akan bertemu jua…  aameen.. (Missripah berkirim her assalaam’ to u all!  hee… sebut awal2 ni sebab takut terlupa lak bila dah ramai2 nanti.. Hamrah Hussien too & apologised x dapat join us coz ada kelas petang tu..)

apa yang penting adalah ingatan yang suci kepada persahabatan kita semua! ianya lebik bermakna, right?

SMILE..

jumpa nanti!

p/s Rahmah Fadzlie jangan x mai lak t… pl do make it happen this time, k!

hehe..

ini kali lah!

SMILE.. sonyuuum yo! 4p2sttj...where it all begins...

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s