KLIBF o KLIBF!

KLIBF33-2014@ PWTC

innalillahi…

hampir jam 12 tgh tadi, kami memang telah masuk ke kawasan PWTC untuk acara ke KLIBF’14 hajatnya..  rempuh jugak kesesakan jalan untuk ke KL dari hala Damansara pada waktu tu… tapi, belum kesampaian masuk ke dalam bangunan PWTC untuk acara PBAKL’14!

banyak bas berderet parking menghalang laluan masuk ke kawasan parking di dalam PWTC tu.. spoilt je! kereta2 pun padat tapi sikap pemandu bas rombongan murid2 sekolah / persiaran x sepatutnya sesukahati je memakir di laluan masuk utama! hari Jumaat lagi.. issyy3..  so, setelah tawaf semua kawasan parking berhampiran yang tiada kekosongan (frust).., kami terpaksa patahbalik ke umah je untuk solat Jumaat t (men)! x lalupun area Masjid Negara sebab dah maklum kesesakan semasa hala datang ke KL tadi..

insyaAllah, nampaknya x larat nak bersesak ke KLIBF weekends ni.. tunda next week kot ke PBAKL’14 ni time opis hrs! 

huhu… inilah citer PBAKL yang menyedihkan tahun ni.. tapi, kami belum berpatah hati g…

insyaAllah, akan redah jugak ke situ sebab masih ada 7hari lagi minggu depan!

aameen…

😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s