Mega Reunion of STTJ’s coming ~

WANTED!!

tim n miss

Tentu ramai yang dah tau hal Mega Reunion of STTJ yang bakal diadakan di Dewan Besar STTJ pada 2 Mac, 2013 (8.30 malam), kan??

tapi, saya baru saja tau hal ni bila taip ‘sttj_reunion’ @ google.. Alhamdulillah, dapatlah info sikit ‘tang ni..

koma dah lama tau pun xhabaq …sampai ati korang.. uwahhh…

( xmo datang! uhh2..)

nape le korang wat malam2 reunion ni… siang kan cerah & panjang kit nak pok-pek2… leceh tol r camni..

“ada ssapa ke geng s’gor nk p, bole numpang skaki x?”

naai, art, neem, lat, mariah abdullah, rahmah, missripah & semua p2sttjspm80 (nak tulis sume orang nye name ke kat sni..hee..) _ jom r join.. (tim jer x sohih di mana…)..

tentu grand kalu sume kelas lama kita mai kan jue, zee..? suh neil reserved 2/3/2013 ni tau..

zainab, geng2 melaka, n9, selangor, johor, perak,, penang and ALL 1Malaysia’ pun jemput ye… hehe..

saya harap dapat join sama di STTJ’s gathering kali ni.. nsyaAllah…

aameeen..

 

..SMILE..

 

Image

contact BOSS di sini ye...

Kepada yang nak membuat pembayaran Mega Reunion STTJ 2013 samada bayar penuh atau partial payment boleh berhubung dengan Mansor Adam (AJK Proteem Mega Reunion STTJ 2013 di 017-3895082 / 019-3465394 untuk mendapatkan no akaun Maybank/CIMB Bank. Kos RM100/seorang atau RM150/couple. 

Kos adalah termasuk kutipan dana untuk projek menaik taraf rumah lama HM untuk dijadikan Pejabat Alumni.

3 Comments

  1. untuk pengetahuan sume yang berminat, tarikh mega reunion on 2/mac/2013 telah dianjak ke 27/april/2013 pula. venue sama: dewan sttj; bermula 8+malam.. (all batches)..

    bagi yang tercicir masa gathering tu bole je mai untuk batch 79/80 kita2 je kat putrajaya (suggested).. in JUNE, 2013!

    hah, please do try make this happen this time, k (June’13)… nsyaAllah..

    aameeen…

    jumpa di sana… wiwiiiit…
    😉

    Like

  2. setuju 100% ngan awak, miss..!
    masa i tanya kat aminah@neem pun kurang berminat nak mai sttj malam2 tu..dah r singkat waktunya’kan.. xdone nak cam ssorang dah midnite..
    sorry r, me too mmg x dapat nak join gak time tu..

    p/s bad, tolong setupkan unt kelas p2sttjspm80 je di botani (contoh -cam dlu) bole x? buat waktu siang – style potluck’ pun orait.. atau tempah dewan masjid ptjya pun cun gak… just nak jumpa2 je.., bole?

    amcam, korang sume? komen/kondemn r suh x-reps kita dlu aturkan pun bole..

    cadangan tarikh kalu mid feb/mac pun okay x? hehe.. b4 PRU13 r..

    (hee.. ni proposal den jo, jangan marre!)

    smile xper..
    😉

    Like

  3. br je tau nak wat gather2. Ngape la buat waktu malam… dah tua2 ni malas nak keluar waktu malam. Hari tu pulak,either 2nd or 3rd march 2013 my staff wedding day, most likely i wont be able to come.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s