MALAYSIA ISLAMIC BOOK FAIR @ PWTC (21-23DISEMBER’12)

 

 

ada x ssapa yang dah sampai ke  Pameran Buku Islam di PWTC hari ini?

 

huhu… berhajat gak nak pergi tapi hari ini agak sibuk sikit, mungkin esok atau lusa (hari penutup _ 23/12/2012 Ahad), nsyaAllah… harap2 dapatlah menjenguk ke Islamic BookFair di Legar Putra & Tun Dr Ismail Hall, Tun Hussein Onn.. 

 

oooPPPpsss… wait a minute, ye!!

kelmarin masa tengok jadualnya 21-23 Disember, 2012 ni (today till sunday)..

TAPI,

awat dah berubah lak masa nak confirmkan locationnya kat sini….

haru-biru lak jadinya event @ PWTC’s calendar ni… seb baik ambo x done mai ri ni, agenda tu dah basi upenya…..!!

innalillahi…

 

so, cancel le nak ke pwtc sok ;  lusa baru teringat x bole mai gak kalu betul2 adapun pameran tu sebab p’we 2run ke selatan.. hee.. driver cuti, kamipun …??

 

anyway, ada banyak g bookfairs sana-sini, pergilah kalu free t… nsyaAllah..

MEMBACA JAMBATAN ILMU!

MAAF DAKU! huhu..

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s