Alhamdulillah, saya dah selamat sampai umah semula, naai!

assalaamualaikum wbt..

NAAI…,

awak sampai penang kul bpa?

sy selamat smpai melaka sentral kul 12.55 tgh td n 9.30 mlm. ni baru saje smpai umah… Alhmdulillah…

seronok sobab smpat jumpa awak jap pagi td di stesen shalam b4 kita gerak ke bas mmasing tapi sy yang smp dlu ke destinasi.. hee… siap having brunch di sup utara di mlka sentral… bubur nc daging n ayaq barli panas je… orait la gak..( lebey2 takut kuar-msuk kmar kecil’ je t… haha..)

cuaca molek mse hala pergi ke melaka pg td tp petang-mlm ni nmpaknya hujan je.. anyway, x lah selebat semasa dlm bas panorama 17 di depan mahkota banda hilir...( habih sardin bas mse tu disumbat driver kerana sume bas len FULL… budak2 sekolah yang merayau hujung-minggu lah penumpangnya..)

bateri kong n susah kalu msgg dlm golap …mata rabun lak,, seb bek smpat ntor msg kt pwe suh mai mbik bout 9mlm td..

okay r..

taip sni je wat awak, naai sbb beso kit keyboardnye.. hehe..

JUMPA G T…

(HABAQ AWAI R KALU MAI SHLAM T, k!)

wassalaam wbt..

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s