semalam di pwtc

Alhamdulillah…

sampai gak ke pesta buku KLIBF’12 di pwtc sebelum solat jumaat semalam & beransur pulang sebelum asar!

gggrrrrh… jauh giler parking kete – terpaksa seberang sungai n nek jjambat nak ke pwtc, walhal masa masuk parking tu masih banyak ruang kosong lagi tapi depa wat sekatan lak.. pak guard kate banyak lagi parking lots belakang dewan pesta buku tu tapi pak guard lain kat situ letak divider lak.. hampeh..

.. dapatlah turunkan 1kg kot untuk deraan ni…??  haha..

banyak sangat gerai yang x larat nak singgah; cuma p kat booths yang berkonan jo untuk mengejar masa / mengelak kesesakan semasa jalan pulang nanti… poneng sebab ramai sangat orang terutama dalam dewan THO-PTS, dan kali ni saya x jenguk pun kat karangkraf.. hee..

anyway,,publisher/printer depa’s in my area … p kilang depa terui je pun bole.. ??

hanya 10% je dapat diskaun untuk buku rujukan yang dipilih,(yang sebenarnya lebih baik terus dicari di kedai buku biasa yang x popular pun bole bagi 15-20% off! ) ..haha..tapi dah kebetulan di KLIBF, capai je lepas dibelek.. harap tidak tersilap pilihan!

buku revision untuk my little darling sahaja dibeli ( i choosed 1 for myself ~ from synergy… i found many quality books around but i just bought 1 only this time!).. there r still many unread books at home .. hee..dah kalah library sekolah!

ni r my chosen book tu..🙂

sekarang ni tersangatlah malas nak bersesak terutama pada hari & masa yang sesak untuk perkara/ hal yang bole dielak! maleh…capek.. poneng… hee..

selamat berliburan

di hujung minggu all !!

njoy ur meaningful moments

& hv fun,k !

smile ~

p/s     p ngan pc’we b2 je sbb llain x mo ikut,,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s