30 minutes past 10′

hoho… setengah jam je shopping hours malam tadi… go green… no plastic bag!

alhamdulillah…sompek gak shopping ala F1! hehe.. pagi depa ada kelas, lepas zohor ada undangan perkahwinan anak jiran, petang bawak depa ke kolam renang, lepas isyak baru teringat kena cari barang2 dapur sebelum ESOK! uwahhh.. kalu g tesco mungkin ke bukak sampai kul 1pagi hari ni? tapi xjadi ke situ sebab jauh sikit n agak capek! hah, giant dah tutup bout 10+…syukurlah, kedai p’long din’ masih bukak sampai 11 malam..

alhamdulillah, ada jugak rezeki untuk masak nasi lomak berlaukkan sambal tumis udang +bilis goeng+ teloQ rebui, ulam timun batang’..syyyyyt…ada special reQuest ni… orang jauh dah tempah awai!! rindu air tangan bonda’ …

haha..ngatkan dia mintak nasi ayam special ‘ibu masak’ macam selalu ditulis dalam biodata diri kat note book/autograph dia… tapi syukurlah, not these …

(x done g market le..)

insyaAllah, nanti masak nasi lomak je untuk sarapan sok..!! sebenornya, dah lama bangat x buat homemade nasi lomak sebab cuma kami 3kerat sahaja.. skniiit jarang nak b/fast sebab sebut kenyang selalu ppagi.. suh minum pun macam kena paksa.. mungkin sebab kat kantin sekolah, pagi2pun rehat dah jual nasi ayam, mee sup dan mmacam.. kkadang lunch pun x mau sobab still konyang! …ishhhk3… tu r yang  bonda rajin’ bangat nak masak… ( beli lauk jer @mudah.com) ..hee..

tapi, days onward might change a bit.. itupun kalu angin baik’ …haha.. mungkin testing menus sokmo.. seronok bila beramai, peminat’ setia menanti… hee..

…ahlan wasahlan wa marhaban bikum…

alhamdulillah...thank you, ALLAH!

~can’t wait~

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s