missripah s

missripah s,
kira nama yang tersebut
membawamu ke sini…

p2sttjspm80,
kira kenangan yang terpaut
mengikat persahabatan yang bertemali

mampirlah wahai teman,

bertautkan rindu ini………………………..

(telah lama kami mencari…..)

jua buat lelain yang sepi….
yang masih ingin dijejaki!
(di manakah kalian selama ini……?)

tinggalkan sesuatu di sini…
(ia paling bermakna buat kami!)

….we miss u all….
uhh2… really!

…smile…

miss u miss... hee.. smile..
Advertisements

6 Comments Add yours

  1. p2sttjspm80 says:

    https://p2sttj.wordpress.com/contact-numbers-kengkawan/

    Like

  2. miss says:

    kwn2 blh lah contact me @ 012-6503195 or 03-61874718 during office hr from mon-fri. Tapi jgn cari pg2 sbb sy selalu lambat dtg keje

    Like

  3. p2sttjspm80 says:

    assalaamualaikum wbt..

    Alhamdulillah…. masyaAllah… sapa sangka, on this special day ~ barokah Friday ~ missripah s BENAR2 MUNCUL, mendekat di sini!!

    It’s really an awesome ~ SubhanAllah!!

    I feel honoured ~ Allah makes u nearer on my birthday, today! Thank u, dear..

    hehe… i ever thought nk suh datuk bobbylyze pasang banner kat petronas @ taman samudera, coz dia setaman awak pun x tau awak di sana! huh.. lyze2.. seb baik fred p’nah btau dlu dia tjmpa awk d psar mlm kt TS… hee..

    miss, we miss u ❤

    p/s btau ur contct num. bole?? hee..

    jazakillah khair..

    🙂

    Like

  4. miss says:

    sorry, saya baru jumpa post ni. anak saya saje2 taip nama saya dan terjumpa post ni. alamak! rupa2nya ada orang tercari-cari…saya plk x de fb, kira rabun IT laaa….p/s: camana tau saya di tmn samudera?

    Like

  5. p2sttjspm80 says:

    Alhamdulillah..setakad ini hanya 2 orang sahaja lagi – kawan sekelas kita yang tiada contact numbers ( miss & tim)..

    semua geng2 lain telah dapat dijejaki/ dihubungi… kebanyakan bole dihubungi melalui fb dengan menggunakan nama penuh masing2..

    sila join group p2sttjspm80 ye di fb..

    ~ all members r cordially invited ~

    tQvm..

    smiLe..

    Like

  6. p2sttj says:

    alhamdulillah, 1st april, 2011 jumaat semalam, jue@zuriati telah dapat dijejaki; zee@fauziah; rahmah@fadzlie; norlie@norliza ismail; navil!

    yang ada info sedikit tp xpasti sbb tiada contact num/add:

    missripah s : tmn. samudera?
    fatimah yusof: sarawak (married & teaching )
    ahmad azian: husband shiela llama (artis/nasyid)
    hashim mahmud: -no idea- (asal: brisu, melaka)
    nagalinggam : klcc ( sapa ntah dlu p’nah tnampak bayang naga kt sne!)

    so, cmno? ramai yang bising suh atur wat reunion p2sttjspm80 je mse kwin anak chaep (numpang smangkuk…xmalu..hee..)..

    haha… suh jadi match-maker mau r den..

    smile..

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s