warkah buat p2sttj

assalamualaikum wbt…

pekabo sume? rasanya sedang sibuk memulai hari dengan tugasan hariankan?… saya pun begitu jua..cuma; cuba ambil sekelumit masa untuk mencatat sesuatu di sini sebagai motivasi hari… huhu..

weekdays adalah hari-hari yang agak flexible bagi saya tidak sebagaimana weekend/public /school holidays… kan kita berbeza…? hehe… saya masih ‘penanam anggur’ tapi masih tak berbuah g… hmmm… orang d’Poh tp selalu jugak x berasap…( coz using induction cooker-unused )!

sorrry, gurau jer… maafkan, k?

since my moods changing maleh nak tekan ssatu kt hp, so i try it this way… banyak sikit leh goyak n matapun terang sikit kat keyboard ni… (uhh.. nampaknya memang kena pakai spek kalu nk baca msg hp gak!)

camno dengan kondisi awak sekarang maria (abdullah)?? ddoakan awak semakin sihat setelah operation bbaru ni! ameeen….sakit apo yo?… so sorry, lama betui baru saya tanya tang ni.. harap awak x berkecil hati… rrajin makan ubat n ikut nasihat doktor, k? saya harap dapat ziarah awak dalam masa terdekat ni.. insyaallah..

tau x kat mana aina(zainab) la ni.., still oC lg ke?? i’m sure zuniza(bedah) ada her contact numbers… pl gang, btau i hers…, boleh x? the latest i met aina bout 10years ago.. ase2nyo lah.. jumpa di surau servis r&r dengkil kot.. salam her b4 kuar baru realized that’s she, owh.. slimmed n matured!! iyolah, dlu2 masa kt kelas kita dia nmpak manja jer… hee.. jangan marre ye, aina.. usik2 awk jer.. jangan jeling den… malu..

oh ye! misripah n datuk bobby lyze setaman kt samudera, bt. caves ye? dlu ada dengar fred citer tp xjmpo g depa… miss u sihat x? miss u so much..! nickey, semoga semakin sihat selepas operation kat smc dlu, ye ddoakan… ameen…

sejak kuar ti, cuma jumpo mariah hj taib, nim( aminah), lat(latifah), arT(parti), aina(zainab), naai(aida), fadzlie(rahmah), nickey, chaep(safiah), nora(noraliza haron)… itupun jumpa sekali/2x jer… tentu seronok jika dapat jumpo korang balik after 30years!! fulamak…lamo giler, cmno? bilo leh jumpo? any idea? mintak r tolong mak/pak reps kito lu arranged 4 this..? just kiter2 je p2 1979/80!! amacam??

i sekarang kena cai size xxxxxL baru ngam…hoho..dBooom betui duk umah ni… bina badan sokmo!!  … hee…
u all lak cmno, tn2 stay slim sebab rushing p / blik keje.. tp xpe, poket penuh …. esplly datuk bobbylyze sbb keje Bank Negara… hoho.. nyakat awk je.. sorry yo?

okay gangs, have 2 pen-off now… nak masak lak…

nsyaallah.. jmpo g…

smile…

njoy ur moments..
be blessed..!!

wassalam..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s