happy birthday 2u, ‘Ain…

‘thanks xxx. ingat u eh!’

hehe..

frankly speaking, not so fully remembered lah u… i noticed ur birthday in january, but i mixed up urs with ‘arT… she’s on 30th too… June (if i’m not mistaken)… even naai’s birthday has passed by without any wishes… hoho…

makin pelupa lllleee… so sorry…

anyway, please 4give me 4 that…

HAPPY BELATED BIRTHDAYs, NAAI(13/1)? , ‘AINA (1/1)?..!!!

May u all have njoyed ur moments blissfully..

ehh2 awk, nowadays saya makin malas guna hp sbb my little daughter dh 8tahun now…   dlu2 masa rjin kac korang sume sbb dia mnyusu lamo bangat loh… smpai lenguh tgn den xmo lepas2 lagi… bila nmpak dia tlena, i put her pelan2 kt bantal tp terjago smulo… aduh… bengang gak masa tu..

that’s why i rjin kacau korang sume… jangan marre, tau..

my little darling tu, nk tau dh boleh messaging since 4thun..kt hp r.. (berkat i kacau korang dlu kot… huhu)!! really, she then joined ym, friendster, blog… hahaha.. member2 bros n sis dh mcam geng dio pulak.. siap dgn bahasa depa…

aduii…

tp. sekarang kalu suh dia reply sms, dh mcm bosan lak…suh kita wat sndiri.. ngkat hp pun ‘rjin’… slp tblik 2.. hee..

i pun sama, malas bukak hp kecuali bl nk guna.. my 019xxxx9x7 dh kena blocked sbb skenit !!

2sbb x time msg aida btau mak dia warded dlu…

lahaulawala……adzim…

anyway, insyaallah i’m around on9..  so, drop by kt p2sttj je lah, k??

korang komen je kt mne2 post, nnt i review it b4 publishing (if possible). .

till then, tqvm 4 coming..

mai r lg..

hee..

ketemu..

wassalam..& maaf!!

smile…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s